Verzending en levering


Standaard worden op de webshop gekochte producten door de preferred supplier van Kerkhof Laren verzonden. In uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld vanwege de omvang van een product) verzorgt Kerkhof Laren zelf de verzending.

De leveringstermijn van het product bedraagt maximaal 5 werkdagen na de bestelling. De door Kerkhof Laren opgegeven levertijden zullen niet als fatale termijn te beschouwen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Wanneer de overeengekomen levertermijn, om welke reden dan ook, door Kerkhof overschreden wordt, zal Kerkhof u hiervan onmiddellijk schriftelijk (via fax, brief of e-mail) in kennis stellen. In dat geval heeft u de bevoegdheid om de overeenkomst met Kerkhof te ontbinden, door dit schriftelijk (via fax, brief of e-mail) aan te melden.

Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland (tenzij ergens op kerkhoflarenwebshop nl anders is aangegeven). De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 45,- of meer bedraagt, is binnen Nederland geheel gratis. Onder de €45,- bedragen de verzendkosten binnen Nederland € 9,95

Alle bestellingen worden bezorgd door de bezorgdienst van UPS.

Tuinmeubelen worden in geheel Nederland gratis bezorgd door de logistieke dienst van Kerkhof Laren B.V. Een bezorgdatum wordt in overleg met u ingepland.

 

Afhalen in de winkel
Kerkhof Laren
Naarderstraat 12-14
1251 BB Laren
tel. 035-5395301 algemeen
tel. 035-5395302 Buitenmeubelen
tel. 035-5395303 Hang en Sluitwerk

info@kerkhoflaren.nl
www.kerkhoflaren.nl